
Δύσκολα οι Σπερς τους Νετς, νίκες για Μάτζικ και Πίστονς (vids)
Οι Σπερς τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Νετς, αλλά τελικά επικράτησαν με 117-114, ενώ με νίκες συνέχισαν Μάτζικ και Πίστονς κόντρα σε Πέισερς και Μάβερικς αντίστοιχα
Πιο δύσκολα απ’ ότι θα περίμεναν επικράτησαν των Νετς οι Σπερς στο Σαν Αντόνιο σε ένα ματς θρίλερ με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 117-114. Στο 31-22 ανέβηκαν οι Σπερς ενώ οι Νετς έπεσαν στο 28-25.
Για τους νικητές ο Ουάιτ είχε 26, ο Όλντριτζ 20 με 13 ριμπάουντ και 5 πόντους στο τελευταίο κρίσιμο λεπτό ενώ ο ΝτεΡόζαν μέτρησε 15 με 10 ριμπάουντ.
Για τους Νετς ο Ράσελ είχε 25 και οι Χάρις και Κάρολ από 18 πόντους
Μάτζικ – Πέισερς 107-100
Δύσκολα τα πράγματα χωρίς τον Ολαντίπο για τους Πέισερς που ηττήθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά από τους Μάτζικ στο Ορλάντο με 107-100. Οι Μάτζικ ανέβηκαν στο 21-31 ενώ οι Πέισερς έπεσαν στο 32-19.
Για τους νικητές ο Ρος είχε 30, Βούτσεβιτς μέτρησε 17 με 10 ριμπάουντ, ο Άιζακ είχε 13 με 13 ριμπάουντ, ενώ ο Όγκουστιν σταμάτησε στους 20.
Για τους ηττημένους ο Τέρνερ είχε 27 πόντους, ο Μπογκντάνοβιτς 21, ο Κόλισον 16 πόντους με 10 ασίστ ενώ ο Γιανγκ μέτρησε 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Πίστονς – Μάβερικς 93-89
Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν αγωνίστηκε και οι Μάβερικς ηττήθηκαν από τους Πίστονς με 93-89 πέφτοντας στο 23-28. Στο 22-28 πλέον οι Ντόντσιτς.
Για τους νικητές ο Ντράμοντ είχε 24 πόντους και 20 ριμπάουντ, ενώ ο Γκρίφιν μέτρησε 24 με 10 ριμπάουντ.
Για τους Μάβερικς ο Μπαρνς είχε 27 πόντους και ο Χάρις 15.
- Ευρώ: Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα πλαστό χαρτονόμισμα
- Η Άρσεναλ σκέφτεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της… ιστορίας της
- Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ του Δημ. Καρώνη
- Τρίτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης ο Νικολό Ζανιόλο της Ουντινέζε! «Δεν ήμουν σπίτι! Μακάρι να ήμουν»
- Η Aν Χάθαγουεϊ αφήνει πίσω της την ιδέα της τελειότητας – Πιο ζωντανή, πιο σίγουρη, πιο περιζήτητη
- Κυβέρνηση – ΠΑΣΟΚ: Ο «αδικαιολόγητος εκνευρισμός» και η «’υπόγα’ του Μαξίμου» – Χτυπάει «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση






