Τέλος από τον ΟΦΗ και επίσημα ο Αραβίδης
Όπως ανακοίνωσαν σήμερα (31/1) οι Κρητικοί, ο Χρήστος Αραβίδης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο
Παρελθόν από τις τάξεις του ΟΦΗ αποτελεί ο Χρήστος Αραβίδης. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των Κρητικών, ο σύλλογος προέβη σε λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα επιθετικό, μόλις 7 μήνες μετά την παρουσίαση του.
Ο Αραβίδης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΟΦΗ, όμως ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο 31χρονος δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, με τους ασπρόμαυρους να προχωρούν στην αποδέσμευσή του.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αραβίδη. Ο Έλληνας επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το προηγούμενο καλοκαίρι και αγωνίστηκε σε 11 αγώνες σκοράροντας συνολικά 4 φορές. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά
- Μπιενάλε: Η EE δεν θέλει τη Ρωσία και οι καλλιτέχνες το Ισραήλ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»
- Βενζίνη: Πάνω από 2 ευρώ στην Αττική και με πλαφόν



