«Σιγή ιχθύος» από τις ΗΠΑ για για τους «5.000 στρατιώτες στην Κολομβία»
ασκών χρέη υπουργού Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν, απέφυγε σήμερα να διευκρινίσει αν η Ουάσινγκτον εξετάζει την πιθανότητα να αναπτύξει 5.000 στρατιώτες στην Κολομβία για να αντιμετωπίσει την κρίση στη Βενεζουέλα
Ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν, απέφυγε σήμερα να διευκρινίσει αν η Ουάσινγκτον εξετάζει την πιθανότητα να αναπτύξει 5.000 στρατιώτες στην Κολομβία για να αντιμετωπίσει την κρίση στη Βενεζουέλα.
Όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό ο Σάναχαν είπε ότι δεν το έχει συζητήσει με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον.
Ο τελευταίος άφησε να πλανώνται πολλά ερωτηματικά για τις προθέσεις των ΗΠΑ, όταν εμφανίστηκε στο μπρίφινγκ, την Δευτέρα, έχοντας γραμμένη στις σημειώσεις του τη φράση «5.000 στρατιώτες στην Κολομβία», χώρα που συνορεύει με τη Βενεζουέλα.
«Δεν το έχω συζητήσει με τον σύμβουλο Μπόλτον», είπε ο Σάναχαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Πεντάγωνο.
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη

