Ζορμπά: Στα ντουλάπια του το υπουργείο έχει πολλούς σκελετούς
Η υπουργός Πολιτισμού μιλάει για τα λάθη που έχει κάνει πέντε μήνες στην καρέκλα της οδού Μπουμπουλίνας, την παρακαταθήκη που θέλει να αφήσει, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως γυναίκα και παιδί της εργατικής τάξης
Η ανακοίνωσή του ονόματός της στον τελευταίο ανασχηματισμό για τη θέση της υπουργού Πολιτισμού έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Μια γυναίκα που δεν είχε διστάσει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι αφήνοντας το αποτύπωμά της στον χώρο του βιβλίου, γνωστή για τον αυστηρό χαρακτήρα της, τη σύνδεσή της με το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, υπέρμαχος του σύγχρονου Πολιτισμού και σύντροφος του ιστορικού και ακαδημαϊκού δασκάλου Αντώνη Λιάκου αναλάμβανε χαρτοφυλάκιο στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. «Ούτε εγώ το περίμενα» λέει χαμογελώντας συγκρατημένα η Μυρσίνη Ζορμπά. «Η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν αν πρόκειται για πλάκα. Οταν συνειδητοποίησα ότι ήταν αλήθεια, δέχτηκα αμέσως διότι είναι κάτι μέσα στο οποίο βρίσκομαι».
- Ξεκίνησε ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026 – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Εναλλακτικές διαδρομές
- Βοριαζίδης για την επιστροφή του: «Ανατριχιαστικό το χειροκρότημα – Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παράδειγμα»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας
- 8η Μάρτη: Χρωστάμε στις φεμινίστριες
- Sea Diet: Μικρά καθημερινά μαθήματα μακροζωίας
- Τα δεδομένα για τις θέσεις 5-8 στη Super League: Ο Άρης και το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής περιόδου
- Tρομάζουν την ΕΛ.ΑΣ. οι ένοπλοι πυρήνες
- Κεταμίνη, trafficking και ξέπλυμα χρήματος: H μυστική έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ για τον Έπσταϊν το 2015
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442