Η συνάντηση Λυμπερόπουλου – Σεγκούρα και το πλάνο για τις Ακαδημίες

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επισκέφτηκε για πέντε μέρες τη Βαρκελώνη και συναντήθηκε με τον Πεπ Σεγκούρα, με τους δύο άνδρες να συζητούν διάφορα θέματα με κύριο τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πριν μερικές μέρες ταξίδεψε στη Βαρκελώνη όπου και ήταν προσκεκλημένος του τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγκούρα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έμεινε πέντε μέρες στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, όπου και είχε αρκετές συνομιλίες με τον Σεγκούρα όπου μάλιστα γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στην Ένωση τη σεζόν 2006-07.

Ο Λυμπερόπουλος προσπάθησε και πήρε σημαντικά οφέλη από τη συνάντηση του με τον Σεγκούρα, αλλά και από το γεγονός ότι πάτησε το πόδι του στις εγκαταστάσεις ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων στον κόσμο.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των κιτρινόμαυρων έθεσε αρκετά θέματα επί τάπητος και κύριο εξ αυτών ήταν το πλάνο για τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει από τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπάρτσα καιτο μοντέλο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, αλλά και τον τρόπο αξιοποίησης των ταλέντων της Masia, προκειμένου να επωφεληθεί και η ΑΕΚ από τη διαδικασία των Ακαδημιών.

Το κλίμα των συζητήσεων μάλιστα ήταν καλό και οι δύο άνδρες αναμένεται να διατηρήσουν επαφές προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει οφέλη από από τη λειτουργία ενός τεράστιου brand παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Στα Γιάννενα ο τέταρτος σταθμός της «Ιθάκης» – Με 7 ρήξεις και ένα διακύβευμα ο Τσίπρας στην Ήπειρο

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει το βιβλίο του «Ιθάκη» στα Γιάννενα και αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιστροφή της «ερημοποίησης» της ελληνικής υπαίθρου και θα θέσει ακόμη πιο καθαρά το πολιτικό διακύβευμα της εποχής και φυσικά του νέου κόμματος που θα εκφράσει τη Δημοκρατική Παράταξη.

Σύνταξη

«Την έκανα follow, μπορείτε να κοιμηθείτε»: Τίτλοι τέλους στην κόντρα Μαίρη Συνατσάκη- Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, αλλά εγώ πάντως το follow το έχω κάνει και της στέλνω συνέχεια τις ευχές μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη για την Κατερίνα Καινούργιου

Σύνταξη

Τελεσίγραφο των ΗΠΑ σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι εάν η προθεσμία των ΗΠΑ δεν τηρηθεί, ο Ντόναλντ Τραμπ θα ασκήσει πίεση και στις δύο πλευρές

Σύνταξη

Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να ευθύνεται για την έκρηξη στη Βιολάντα - Χωρίς έλεγχο για 12 χρόνια οι σωληνώσεις

Εκτός κάδρου φαίνεται πως βγαίνει το σενάριο διάβρωσης των σωληνώσεων λόγω της κακοκαιρίας Ντάνιελ στο εργοστάσιο «Βιολάντα»

Σύνταξη

Φάμελλος: Ρουσφέτια, υποκλοπές και σκάνδαλα διαβρώνουν την εμπιστοσύνη προς την πολιτική και τους θεσμούς

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΣΑ, Ανδρέα Κουτσόλαμπρο - Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει «βάναυσες και πολλαπλές καταπατήσεις του Συντάγματος»

Σύνταξη

Αγωγή από την αδελφή του 68χρονου που εκτελέστηκε στη Φοινικούντα για να κηρυχθεί ανάξιος κληρονόμος ο ανιψιός

Η υπόθεση αφορά τη διαθήκη που φέρεται να συνέταξε το θύμα και ιδιοκτήτης του κάμπινγκ στη Φοινικούντα τρεις ημέρες πριν από τη δολοφονία του, παρουσία τριών μαρτύρων

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007