ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μπακάκης – Προβλήματα με Λιβάγια, Γαλανόπουλο και Γιαννιώτα
Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι έτοιμος και θα παίξει την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης
Μετά το χθεσινό ρεπό, η ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις στα Σπάτα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο (19:30) ματς με το Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το 0-4 στα Ιωάννινα, βλέπει την ομάδα να έχει καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια, ενώ στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η κατάσταση του Μιχάλη Μπακάκη. Ο διεθνής μπακ μετά το πρόβλημα τραυματισμού με τον ΠΑΣ προπονήθηκε κανονικά και έτσι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το Κυριακάτικο ματς με τους Αρκάδες.
Ωστόσο, υπάρχουν και τρία προβλήματα στην Ενωση. Ο Μάρκο Λιβάγια έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα (έχει σύσπαση στον αριστερό τετρακέφαλο), ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμναση που ακολουθεί με το πρόβλημα στη μέση. Επίσης, κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Γιαννιώτας ένιωσε μια σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στα Σπάτα.
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)

