Αλ Ιτιχάντ και Πρίγιοβιτς «πάγωσαν» τα πάντα του ΠΑΟΚ, μιλάει με Ιβάν ο Σέρβος
Δεν κουνιέται φύλλο στον ΠΑΟΚ πριν οριστικοποιηθεί τι μέλλει γενέσθαι με την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Πρίγιοβιτς. Επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Σέρβο επιθετικό.
Η επέλαση της «Σοφίας», έχει παραλύσει όλη την χώρα. Η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ, που καλύπτει την ρήτρα απόκτησης του Πρίγιοβιτς, ενώ χρυσώνει και τον Σέρβο επιθετικό, έχει «παγώσει» τα πάντα στο Δικέφαλο. Όλα πλέον περιστρέφονται γύρω από το 28χρονο επιθετικό. Τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή, καθώς αν ο Πρίγιοβιτς, η οικογένεια του και ο εκπρόσωπος του αναλύσουν τα δεδομένα και πάρουν την απόφαση να αποδεχθούν την πρόταση των Αράβων τότε τα πάντα έχουν τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες.
- Tσιτσιπάς για Αλκαράθ: «Αυτός είναι ο κόσμος σου και εμείς απλώς ζούμε σε αυτόν»
- Πύργος: Κλειστά όλα τα σχολεία την Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας – Χωρίς νερό η πόλη
- Η Βαρσοβία ερευνά τις σχέσεις Επστάιν με την Πολωνία – Ενδέχεται να ζητηθούν απόρρητα έγγραφα από τις ΗΠΑ
- Νόμος Κατσέλη: Τρεις άμεσες εξελίξεις για τους δανειολήπτες μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου
- Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σημείο διαρροής που προκάλεσε την έκρηξη στη «Βιολάντα»
- «Δυσάρεστος μ@λ@κ@ς, μοιχός επικών διαστάσεων» – Brexit, μια νεκρή έγκυος και η μεταθανάτια αποκαθήλωση του Τζον Λε Καρέ
