
Διάσωση ζευγαριού με την 7χρονη κόρη του στα χιόνια
Τέλος καλό είχε η περιπέτεια για ζευγάρι που εγκλωβίστηκε το βράδυ της Παρασκευής με το αυτοκίνητό του στα χιόνια, έχοντας μαζί και την 7χρονη κόρη του.
Το ζευγάρι ηλικίας περίπου 50 ετών είχε περάσει από τη Μονή Αγάθωνος προς Καπνοχώρι, όταν κόπηκαν οι αλυσίδες στις ρόδες του οχήματος με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί στον δρόμο που είχε πολύ χιόνι.
Περίπου στις 8 το βράδυ ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και πυροσβέστες από το ΠΚ Αργυροχωρίου ξεκίνησαν για να βρουν το αυτοκίνητο με τους τρεις επιβάτες του.
Στο σημείο υπήρχε περίπου 70 πόντους χιόνι και η προσέγγισή τους πήρε αρκετή ώρα στους πυροσβέστες.
Τελικά, εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους και γύρω στις 10 το βράδυ τους είχαν κατεβάσει με το πυροσβεστικό όχημα στα Λουτρά Υπάτης όπου και θα περάσουν τη νύχτα τους.
Πηγή: lamiareport
- «Το Ιράν ή θα υπογράψει ή θα πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά» – Ο Τραμπ επανέρχεται με απειλές
- Πέντε ιρανικές και μία ταινία από την Παλαιστίνη στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ
- Υποκλοπές: Όταν η καχυποψία απέναντι στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου γίνεται βεβαιότητα
- Η UEFA αλλάζει ριζικά το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων
- «Καμπανάκι» ΟΗΕ για αγροδιατροφικό σοκ – Κίνδυνος από το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκες για επικίνδυνη οδήγηση – Με 209 χλμ/ώρα και ανάποδα υπό την επήρεια αλκοόλ


