Μαρμαρινός: Δεν υπάρχει στιγμή στην καθημερινότητα που δεν είναι θέατρο
Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μιλάει για την πολιτική που απογοητεύει, την τέχνη που οφείλει να είναι ένα μυστήριο και τη σχέση πάθους του με τη θάλασσα
Τον εντοπίζω να κάθεται ήδη σε ένα ήσυχο τραπέζι με ένα λευκό ποτήρι κρασί. Σκυμμένος καθώς είναι, υποθέτω ότι διαβάζει, όπως συνηθίζει μετά μανίας, και στοιχηματίζω με τον εαυτό μου ότι μελετά τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου, καθώς την επομένη της συνάντησής μας θα ξεκινούσε πρόβες όχι ως σκηνοθέτης, αλλά ως πρωταγωνιστής υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Γιάννη Χουβαρδά για την παράσταση που θα ανέβει στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου. Οταν πλησιάζω, διαπιστώνω ότι έχω χάσει το στοίχημα. Κρατούσε κάποιες σημειώσεις στην ταμπλέτα του και μόλις τις ολοκληρώνει, φανερά ευδιάθετος, μου εξηγεί ότι πριν από τη συνάντησή μας είχε βρεθεί με τον σκηνοθέτη της παράστασης για μια πρώτη συζήτηση.
- ΗΠΑ και Ισραήλ: Το σχέδιο για επιχείρηση ειδικών δυνάμεων για την κατάσχεση του πυρηνικού αποθέματος του Ιράν
- Γιατί ο σκύλος σάς κοιτάζει όταν τρώτε; – Ποιος ο λόγος που γυρίζει το βλέμμα του μόλις τον δείτε
- Αλέκος Βοσνιάδης: Ο «άρχοντας» των ανόδων το έκανε και με την Καλαμάτα
- Σταύρος Παπασταύρου: «Έχουμε ενεργειακά αποθέματα για τουλάχιστον 90 ημέρες»
- Cuba Negotiating Deal as U.S. Forms Anti-Cartel Alliance
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και στην Stoiximan GBL – Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή
- Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει: Πώς η λογοτεχνία άλλαξε τον τρόπο που μιλάμε για τις γυναίκες
- Συνεχίζουν να τραβούν την… ανηφόρα οι τιμές στα ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442