Προσωρινά κλειστό το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ
Διεκόπη η κυκλοφορία λόγω ενός σφάλματος στον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Kλειστό παραμένει προσωρινά το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, καθώς διεκόπη η κυκλοφορία λόγω ενός σφάλματος στον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
«Προσπαθούμε να επιλύσουμε το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου, ενώ η διαχειρίστρια εταιρεία ενημέρωσε τους επιβάτες να απευθυνθούν στην αεροπορική τους εταιρεία, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για την πτήση τους.
- Εκλογές στην Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα εναντίον Φοντ στις 15 Μαρτίου
- Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Ρήγος
- Κατερίνη: 17χρονος διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα – Ανέβαζε βίντεο κάνοντας αναλήψεις από ΑΤΜ με κάρτες – κλώνους
- Μέση Ανατολή: Σε ποιες τιμές χτυπάει ο «συναγερμός» για καύσιμα και ρεύμα
- Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μπακού ο Πετρούνιας
- Αντίο στον Αντόνιο Λόμπο Αντούνες: Σίγησε μια από τις σπουδαιότερες φωνές της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας




