Το πρώτο κατάστημα του Λονδίνου της Eytys στο Λονδίνο, με έδρα τη Στοκχόλμη, έχει ένα εσωτερικό που συναντά την σουηδική σκληρότητα και τον μεταμοντερνισμό.

 

 

Σχεδιασμένο για να εντυπωσιάσει, ο χώρος των 93 τετραγωνικών μέτρων στο Soho ολοκληρώνεται σε μια παλέτα χρωμάτων taupe και φωτίζεται από μαζικούς σωλήνες φωτός που τρέχουν σε όλη την οροφή.

 

Η Eytys εσωτερική ομάδα σχεδίασης δήλωσε ότι το σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό ήταν οι χώροι που σχεδίασε ο Shiro Kuramata για τον Issey Miyake στην Ιαπωνία στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

 

 

Τα τσιμεντοειδή τοιχώματα που είναι εμπνευσμένα από την φιλοσοφία του καταστήματος αντιπαραβάλλονται με στοιχεία από τεράστιο αλουμίνιο και ιταλικό καπλαμά, το οποίο επισημαίνει η ομάδα σχεδίασης του Eytys, είναι ένας υλικός συνδυασμός που ευνοείται από τον Αυστριακό μεταμοντέρνο Hans Hollein.

 

 

Το έργο του Hollein χρησίμευσε ως άλλη πηγή για τον εσωτερικό σχεδιασμό, με ανακλαστικό μεταλλικό φοίνικα και καθρέφτες με τοίχους και τα δοκιμαστήρια.