Νοκ άουτ Ντιγκινί και Μαρτίνες
Οι δυο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι
Οι Νίκο Μαρτίνες και Νικολά Ντιγκινί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και τέθηκαν νοκ άουτ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης την αποστολή, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (09/12, 19:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:
Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Fran Velez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης, Ιντζόγλου».
- Ματίνα Παγώνη για το βρέφος με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο: «Από φωτογραφίες δεν βγάζουμε διαγνώσεις»
- Βαθμολογία UEFA: Ο Παναθηναϊκός κράτησε «ζωντανή» την Ελλάδα για το Top-10
- Λόρα: «Στη Γερμανία ένα 16χρονο μπορεί να αποφασίζει πού θα μείνει» – Τα επόμενα βήματα στην υπόθεση
- Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν ο έρωτας της Ελένης Μενεγάκη ήταν κρυφός, τους κάλυπτα στο σπίτι μου»
- Σε αδιέξοδο ο Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με ΟΑΚΑ και Λεωφόρο – Όλα ανοιχτά για τους «16» του Europa
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι κερδίζουν από τις ελαφρύνσεις