Δολοφονία αστέγου στο Θησείο: Τον σκότωσε άλλος άστεγος για… να λύσει μάγια
Ένας 32χρονος Αλγερινός, που ομολόγησε, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας άστεγου, που διαπράχθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο
Ένας 32χρονος Αλγερινός, που ομολόγησε, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας άστεγου, που διαπράχθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο.
Το θύμα, που, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, είναι, πιθανότατα, Βρετανός, είχε εντοπιστεί θανάσιμα τραυματισμένο, από μαχαίρι, σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αλγερινός, που είναι επίσης άστεγος, πίστευε ότι του είχαν κάνει «μάγια» και σκότωσε τον γνωστό του για να τα «λύσει».
Σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν


