Στη Βουλή η τροπολογία για παράταση συμβάσεων στην καθαριότητα
Η παράταση των συγκεκριμένων συμβάσεων κρίθηκε απαραίτητη, καθώς σε πολλούς δήμους είτε έχουν λήξει από την περασμένη Παρασκευή είτε αναμένεται να λήξουν το επόμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να προέκυπταν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που προβλέπει την αυτοδίκαιη παράταση όσων συμβάσεων ορισμένου χρόνου έχουν συνάψει οι δήμοι για τις υπηρεσίες καθαριότητας με προσωπικό που περιλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018.
Η παράταση των συγκεκριμένων συμβάσεων κρίθηκε απαραίτητη, καθώς σε πολλούς δήμους είτε έχουν λήξει από την περασμένη Παρασκευή είτε αναμένεται να λήξουν το επόμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να προέκυπταν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
Το χρονικό όριο της παράτασης είναι μέχρι την ανάρτηση των οριστικών πινάκων, οπότε και θα πληρωθούν οι 8.166 μόνιμες θέσεις από τους αντίστοιχους διοριστέους. Πλέον όλα τα στελέχη του ΑΣΕΠ με τη συνδρομή υπηρεσιών των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε οι οριστικοί πίνακες του μεγαλύτερου διαγωνισμού κάλυψης μόνιμων θέσεων στον δημόσιο τομέα από συστάσεως της ανεξάρτητης αρχής, να έχουν δημοσιοποιηθεί έως το τέλος του έτους.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Τουρισμού «Θεματικός Τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης – Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις».
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
