Στην κορυφή της τηλεθέασης το Άρης-Παναθηναϊκός
Πάνω από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League.
Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μονοπώλησε ο χτεσινός (02/12) αγώνας μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, που προσέφερε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Συγκεκριμένα, στο διάστημα 7-9 μ.μ. κατά το οποίο μεταδόθηκε το παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης από την ΕΡΤ1, σημειώθηκε μέσο τηλεμερίδιο 22,5% (κατά μέσο όρο 967.119 τηλεθεατές), ενώ έφτασε μάλιστα μέχρι και το 27,6%. Το μέσο τηλεμερίδιο για τους άντρες ηλικίας 25-44 ήταν 26,8%, και το ματς παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό συνολικά 2.043.882 τηλεθεατές.
- Ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, γιος του δικτάτορα της Λιβύης, δολοφονήθηκε στην πόλη Ζεντέν
- Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με αγωγή τον Τρέβορ Νόα – «Η σάτιρα έχει συνταγματική προστασία», λένε ειδικοί στο δίκαιο
- Ο Γκάρεθ Μπέιλ εξηγεί γιατί δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Ρονάλντο
- Η Νέα Υόρκη θα εποπτεύει τις επιχειρήσεις απελάσεων του Τραμπ με νέους νομικούς παρατηρητές
- Αυστραλία: Οικογένεια βρέθηκε νεκρή και οι αρχές υποπτεύονται διπλή δολοφονία και αυτοκτονία – «To σύστημα τους απογοήτευσε»
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τι είπε για την ίδρυση κόμματος


