
Στη Euroleague για δύο χρόνια η Βιλερμπάν
Η γαλλική Βιλερμπάν θα αγωνίζεται τις σεζόν 2019-20 και 2020-21 στη Euroleague, η οποία επεκτείνει από τη νέα σεζόν τη λίγκα της από 16 σε 18 ομάδες
Μετά από πέντε χρόνια η Βιλερμπάν επιστρέφει στη Euroleague, καθώς η διοργανώτρια αρχή ενέκρινε επίσημα την ένταξη της γαλλικής ομάδας από την επόμενη σεζόν και για δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα, η ASVEL Basket (όπως είναι η επίσημη ονομασία της), θα αγωνίζεται τις σεζόν 2019-20 και 2020-21 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η οποία επεκτείνει από τη νέα σεζόν τη λίγκα της από 16 σε 18 ομάδες.
Νωρίτερα την αντίστοιχη άδεια είχε λάβει η Μπάγερν Μονάχου, επίσης για δύο σεζόν, με τη Βιλερμπάν να προστίθεται στο γκρουπ των «μεγάλων», έχοντας επενδύσει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια επί ιδιοκτησίας του ΝΒΑer Τόνι Πάρκερ.
Θυμίζουμε οτι προ διετίας, ο Αρης είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τη Βιλερμπάν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς η ελληνική ομάδα να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν



