Στη Euroleague για δύο χρόνια η Βιλερμπάν
Η γαλλική Βιλερμπάν θα αγωνίζεται τις σεζόν 2019-20 και 2020-21 στη Euroleague, η οποία επεκτείνει από τη νέα σεζόν τη λίγκα της από 16 σε 18 ομάδες
Μετά από πέντε χρόνια η Βιλερμπάν επιστρέφει στη Euroleague, καθώς η διοργανώτρια αρχή ενέκρινε επίσημα την ένταξη της γαλλικής ομάδας από την επόμενη σεζόν και για δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα, η ASVEL Basket (όπως είναι η επίσημη ονομασία της), θα αγωνίζεται τις σεζόν 2019-20 και 2020-21 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η οποία επεκτείνει από τη νέα σεζόν τη λίγκα της από 16 σε 18 ομάδες.
Νωρίτερα την αντίστοιχη άδεια είχε λάβει η Μπάγερν Μονάχου, επίσης για δύο σεζόν, με τη Βιλερμπάν να προστίθεται στο γκρουπ των «μεγάλων», έχοντας επενδύσει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια επί ιδιοκτησίας του ΝΒΑer Τόνι Πάρκερ.
Θυμίζουμε οτι προ διετίας, ο Αρης είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τη Βιλερμπάν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς η ελληνική ομάδα να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
- Μια νύχτα μόνο: Ποιος κρύβεται πίσω από την έκρηξη;
- Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου σήριαλ «Οι Αθώοι» στο MEGA – Αγνή αγάπη, πόθος κι αδικία
- Το μήνυμα του Ζέλσον Μαρτίνς για την ανανέωση με τον Ολυμπιακό: «Χαίρομαι που μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω» (vid)
- Τι προκάλεσε την κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό – Τι λέει ο Ευθύμιος Λέκκας
- Περιφερειάρχης Σ. Ελλάδας: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι η μόνη δίχως φερώνυμο Πανεπιστημιακό ίδρυμα»
- Νέα Πέραμος: «Το θύμα γνώριζε τους δράστες» – Η ομηρία, οι 10 σφαίρες και τα αναπάντητα ερωτήματα

