Ρεάλ: Ολοκληρώνει το πλάνο για την ανακατασκευή του Μπερναμπέου
Η Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφει μυθική συμφωνία με επιχειρηματικό κολοσσό, προκειμένου να προχωρήσει η ανακατασκευή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Το οικονομικό όφελος της βασίλισσας και κυρίως το επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρίας για το γήπεδο
Η ανακατασκευή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα είναι η κύρια πηγή εσόδων της Ρεάλ Μαδρίτης στο μέλλον, καθώς ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και για την ανακαίνιση του γηπέδου, αλλά και της υπόλοιπης περιοχής.
Η βασίλισσα αποτελεί έναν κολοσσό στον χώρο του αθλητισμού και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν τόσο μεγάλες εταιρίες αλλά κακά τα ψέματα και η ίδια η ισπανική ομάδα, η οποία ψάχνει άμεσα χρήματα για να ξεκινήσει το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ρεάλ για να καταστήσει το έργο όσο το δυνατόν πιο επικερδές αλλά και προκειμένου να ξεκινήσει σύντομα υπέγραψε μια μεγάλη συμφωνία με μια πολυεθνική εταιρία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης συμφώνησαν με την εταιρία Legends που δραστηριοποιείται σε πέντε ηπείρους και ηγείται στην αγορά των επιχειρηματικών θέσεων των αθλητικών χώρων.
Η συγκεκριμένη εταιρία έχει ήδη εργαστεί στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στις ΗΠΑ έχει εργαστεί στο Yankee Stadium και στο AT & T Stadium των Σαν Αντόνιο Σπερς. Στην Αγγλία η Legends έχει εμπλακεί μεταξύ άλλων στο νέο γήπεδο του Τότεναμ και στο Etihad Stadium του Μάντσεστερ Σίτι κι αναμφίβολα θα δώσει τη δυνατότητα στη Ρεάλ να ολοκληρώσει το οικονομικό πλάνο που είχε θέσει και να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.
Λόγω της τοποθεσίας του Μπερναμπέου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Μαδρίτης, η Ρεάλ γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και για άλλες συνεργασίες με κολοσσούς του επιχειρηματικού κόσμου. Το επιχειρησιακό σχέδιο για το γήπεδο περιγράφει μια στρατηγική για να κερδίσει η Ρεάλ περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο περισσότερα σε σχέση με το τελευταίο οικονομικό έτος. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως πέρσι η βασίλισσα είχε κέρδος 173 εκατομμυρίων ευρώ και μέσω της συμφωνίας που επετεύχθη αναμένεται να εκτοξεύσει τα κέρδη της λόγω και της εκμετάλλευσης της εταιρίας και στους γύρω χώρους από το στάδιο.
Γενικότερα οι μερένχες και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έψαχνε μια τέτοια συμφωνία για να βοηθηθεί προκειμένου να μπει σε ισχύ το έργο. Oλόκληρη η ανακατασκευή θα στοιχίσει 525 εκατ. ευρώ που τόσο για το Σαντιάγκο Μπερναμπέου αλλά και για το γενικότερο πλάνο ανασυγκρότησης της περιοχής, στο οποίο καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συμφωνία με την εταιρία Legends, που θα συμβάλει και στη δημιουργία μουσείου, αλλά και της εμπορικής ζώνης του έργου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.