Ο Κέιν σκόραρε με την Eθνική Αγγλίας ύστερα από 747 λεπτά
Ο Χάρι Κέιν χρειάστηκε 747 λεπτά για να βρει δίχτυα ξανά με την Εθνική Αγγλίας και να διακόψει την αφλογιστία εννέα διαδοχικών αγώνων
Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το νικητήριο γκολ της Αγγλίας στην αναμέτρηση με την Κροατία (2-1) το βράδυ του Σαββάτου (17/11), χαρίζοντας έτσι στα Λιοντάρια και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της League A του Nations League.
Διέκοψε μάλιστα αφλογιστία 747 λεπτών με τη φανέλα της Εθνικής, αφού είχε μείνει «άσφαιρος» τόσο στα τέσσερα ματς του Nations League, όσο και στα φιλικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, τελευταία φορά είχε σκοράρει στο ματς με αντίπαλο την Κολομβία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τότε, στο 57ο λεπτό είχε βρει δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι, ενώ στη συνέχεια η ομάδα του είχε προκριθεί στα προημιτελικά μέσω της «ρώσικης ρουλέτας».
Στους αγώνες που μεσολάβησαν, η Αγγλία βρήκε απέναντί της κατά σειρά τις Σουηδία, Κροατία και Βέλγιο στο Μουντιάλ της Ρωσίας, τις Ελβετία και ΗΠΑ σε φιλικά, και τις Ισπανία και Κροατία εις διπλούν για το Nations League. Ο επιθετικός της Τότεναμ είχε αγωνιστεί ως βασικός στα περισσότερα εξ αυτών, όμως δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα.
- Ιράν: Απορρίπτουν κατηγορηματικά οι ΗΠΑ τις κατηγορίες περί αμερικανικής υποκίνησης των διαδηλώσεων
- Σύνοδος G7: Η Γαλλία «άλλαξε με ευγένεια τις ημερομηνίες» για να ληφθεί υπόψη «η ατζέντα του Τραμπ»
- Ιράν: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Τεχεράνης
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ πιέζει πετρελαϊκούς κολοσσούς να επιστρέψουν
- Το «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» δεν κατάφερε να δέσει στη Μήλο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Τραμπ προς Ιράν: «Καλύτερα να μην αρχίσετε να πυροβολείτε, γιατί θα πυροβολήσουμε και εμείς»