Υπέρ της ολοκλήρωσης της θητείας της Μέρκελ οι Γερμανοί
Η πλειοψηφία των Γερμανών θα ήθελε να δει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ (CDU) να παραμένει μέχρι το τέλος της θητείας της στην καγκελαρία
Η πλειοψηφία των Γερμανών θα ήθελε να δει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ (CDU) να παραμένει μέχρι το τέλος της θητείας της στην καγκελαρία .
Σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του ARD και της Die Welt από την εταιρεία Infratest Dimap, το 56% των ερωτηθέντων θέλουν την Μέρκελ να ηγηθεί της κυβέρνησης μέχρι τις επόμενες ομοσπονδιακές εκλογές, σε τρία χρόνια. Το ποσοστό αυτό αυξήθηκε κατά επτά μονάδες από τον Ιανουάριο του 2018.
Ειδικότερα , το 77% των υποστηρικτών του CDU / CSU και το 62% των υποστηρικτών των Πράσινων θέλουν η Μέρκελ να παραμείνει επικεφαλής της κυβέρνησης για ολόκληρη τη θητεία. Ακόμη και μεταξύ των υποστηρικτών του SPD και του Αριστερού Κόμματος, η πλειοψηφία – 51% και 59% αντίστοιχα – τάσσεται υπέρ της ολοκλήρωσης της θητείας της καγκελαρίου. Μόνο οι υποστηρικτές του FDP και της AfD επιθυμούν να αλλάξει η επικεφαλής της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με ποσοστά 61% και 83% αντίστοιχα.
Στο ερώτημα για τους υποψήφιους διαδόχους της Μέρκελ για την προεδρία του CDU, προηγείται μεταξύ των Γερμανών πολιτών η Αννεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ με 43% και ακολουθούν ο Φρίντριχ Μερτς με 32% και ο Γενς Σπαν με 10%.
- H2O Εμπιστευτικό: Το «μαγικό» συστατικό για glow-up, zen και αντιγήρανση
- Η Σενεγάλη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της CAF: «Άδικη και άνευ προηγουμένου…»
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα




