Πασχαλάκης: Καλό κλίμα και ψυχολογία στα ύψη

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει ευφορία στο στρατόπεδο του Δικεφάλου

Στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, μετά την εξαιρετική εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τονίζοντας ότι το «7 στα 7» έχει ανεβάσει στα ύψη τη ψυχολογία στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. Ο Ελληνας τερματοφύλακας, ωστόσο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (29/10, 21:30) θα είναι δύσκολο, καθώς ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί του την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά.

Για το αν το 7/7 προκαλεί έξτρα άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργεί καλό κλίμα. Η ψυχολογία είναι στα ύψη κι αν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και αν διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες που μας έχει πει ο προπονητής μας θα είμαστε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο»

Για τον Παναθηναϊκό και την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα: «Για μένα είναι ευχάριστη έκπληξη, με Έλληνες παίκτες και τους εύχομαι τα καλύτερα. Κάθε ομάδα που έρχεται στην Τούμπα έχει το κίνητρο να νικήσει».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Φορτούνης: «Ήρθε η δικαίωση»

Ο Φορτούνης εξήγησε ότι η κατάκτηση του τίτλου του Conference League είναι κάτι τεράστιο, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ρέτσος: «Είναι το καλύτερο συναίσθημα που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εξέφρασε τα έντονα συναισθήματά του μετά το τέλος του τελικού με την Φιορεντίνα και την ιστορική κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Conference League: Ο Ελ Κααμπί MVP του τελικού (pic+vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Conference League, με το γκολ του στα τελευταία λεπτά της παράτασης.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Φορτούνης: «Ήρθε η δικαίωση»

Ο Φορτούνης εξήγησε ότι η κατάκτηση του τίτλου του Conference League είναι κάτι τεράστιο, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Σύνταξη ΙΝ

Νέα έκκληση Γουένσλαντ για επιστροφή στις διαπραγματεύσεις

Ο κ. Γουένσλαντ ανέφερε ότι το Ισραήλ πραγματοποιεί μια σημαντική χερσαία επιχείρηση στη Ράφα, όπου η καταστροφή εντείνεται, και προέτρεψε τα μέρη να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007