Ταρακουνήθηκε η Αλβανία από τον ισχυρό σεισμό στη Ζάκυνθο
Όπως αναφέρει αλβανική έκδοση του balkanweb.com, «τρεις ισχυροί σεισμοί έπληξαν το Ιόνιο Πέλαγος, ισχυρό ταρακούνημα στην Αλβανία»
Αισθητός και στην Αλβανία έγινε ο ισχυρός σεισμός που έπληξε τη Ζάκυνθο.
Όπως αναφέρει αλβανική έκδοση του balkanweb.com, «τρεις ισχυροί σεισμοί έπληξαν το Ιόνιο Πέλαγος, ισχυρό ταρακούνημα και στην Αλβανία».
«Στη διάρκεια της βραδιάς, τρεις ισχυροί σεισμοί έπληξαν το Ιόνιο Πέλαγος. Το επίκεντρο ήταν περίπου 36 χιλιόμετρα από το ελληνικό νησί της Ζακύνθου, αλλά έγινε αισθητός μέχρι την Αθήνα, καθώς και την Αλβανία, την Ιταλία, τη Μάλτα και την ΠΓΔΜ», αναφέρει το δημοσίευμα.
«Πανικόβλητοι είναι κάτοικοι του ελληνικού νησιού της Ζακύνθου, όπου γίνεται λόγος για υλικές ζημιές και διακοπές ρεύματος» και συνεχίζει: «δεν είναι ακόμα διαθέσιμα τα δεδομένα για τους τραυματίες».
«Οι έντονες σεισμικές δονήσεις έγιναν αισθητές ακόμα και σε πολλές πόλεις της χώρας μας. Ιδιαίτερα έχουν γίνει περισσότερο αισθητές στα Νότια της χώρας, αλλά ακόμα και στην πρωτεύουσα» καταλήγει.
- Παραπέμπονται για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες στην Κρήτη – Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να παραχωρήσει το Ντονμπάς, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο – «Σπόντες» Ευρωπαίων
- Xρυσές Σφαίρες 2026: One Battle After Another, Βουγονία και τέρατα – Όλες οι υποψηφιότητες
- «Απόλυτη φρίκη» στο Σουδάν – Μαζικός βιασμός 19 γυναικών που προσπαθούσαν να φύγουν από το Ελ Φασέρ






