Οκτώ χρόνια κάθειρξη σε οπαδό του ΠΑΟΚ για κατασκευή και κατοχή μολότοφ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών βομβών.

Την ποινή της οκταετούς κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 23χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών βομβών.

Ο νεαρός άνδρας κατέστη κατηγορούμενος όταν αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν σε δύο νάιλον σακούλες που περιείχαν συνολικά 34 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ και εντοπίστηκαν στην πυλωτή οικοδομής, επί της οδού Στρατηγού Αναστασίου Παπούλα, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Οι σακούλες με το περιεχόμενό τους είχαν βρεθεί στις 5 Οκτωβρίου 2015, μία ημέρα μετά από ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στη δίκη, καθώς φέρεται να ζει στο εξωτερικό και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Προανακριτικά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τα παραπάνω ευρήματα. Το δικαστήριο τον κήρυξε ένοχο, ενώ αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν

LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν για τα playoffs του Europa League. Τηλεοπτικά από ANT1 και COSMOTE SPORT 4 HD.

Σύνταξη

Αγνοείται η Σάρα Φέργκιουσον: Πού βρίσκεται η πρώην σύζυγος του Άντριου μετά τη σύλληψή του;

Ενώ η βρετανική κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του Άντριου Μαουντμπάτεν-Γουίντσορ, ένα νέο μυστήριο καλύπτει την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον

Λουκάς Καρνής
Λουκάς Καρνής

ΠΑΟΚ-Θέλτα 1-2: Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν και γλίτωσαν τα χειρότερα

Κακός ο ΠΑΟΚ ξύπνησε μετά το 60’ στο παιχνίδι με την Θέλτα, όμως γνώρισε την ήττα. Όπως φάνηκε ήταν επηρεασμένος από τις απουσίες. Μείωσε και έχει κάποιες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία.

Σύνταξη

Βιολάντα: Νέα ντοκουμέντα για τις δεξαμενές προπανίου- «Δεν γνώριζα» λέει ο ιδιοκτήτης και «δείχνει» Παπαστεργίου

Οι ισχυρισμοί του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα ότι δεν γνώριζε για το πρόβλημα που υπήρχαν με τις δεξαμενές προπανίου καταρρίπτονται από τα νέα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007