Τελεσίγραφο Λας Πάλμας σε Χιμένεθ

Η διοίκηση της Λας Πάλμας περιμένει από τον Μανόλο Χιμένεθ να αλλάξει άμεσα την κατάσταση, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Νουμάνθια, διαφορετικά όλα είναι πιθανά για το μέλλον του πρώην προπονητή της ΑΕΚ

Η ήττα από την Αλμερία έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Μανόλο Χιμένεθ καθώς η Λας Πάλμας κοντεύει να συμπληρώσει ένα μήνα χωρίς νίκη στη Σεγούντα Ντιβισιόν.

Η διοίκηση της Λας Πάλμας περιμένει να δει κάτι διαφορετικό στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην πολύ φορμαρισμένη Νουμάνθια, που τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών δίχως να δεχθεί γκολ αλλιώς ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Στα αποδυτήρια, το κλίμα μετά την σαββατιάτικη ήττα ήταν βαρύ, αφού όπως αναφέρεται ο Χιμένεθ κατηγόρησε τους παίκτες του για τη νωχελική εικόνα που παρουσίασαν ειδικά στην άμυνα και τους ζήτησε να αντιδράσουν άμεσα.

Εν κατακλείδι, το ματς απέναντι στη Νουμάνθια έχει χαρακτήρα τελικού και θα είναι καθοριστικό για το μέλλον του ανδαλουσιάνου τεχνικού στον πάγκο της Λας Πάλμας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σκεφτόσασταν ανάβαση στο Έβερεστ; Ξεχάστε το! - «Μαχαίρι» στις άδειες από το Ανώτατο Δικαστήριο του Νεπάλ

Το δικαστήριο ανταποκρίθηκε στις ανησυχίες του πληθυσμού σε σχέση με την προστασία της φύσης στο Νεπάλ, στο οποίο υπάρχουν οκτώ από τις δέκα υψηλότερες κορυφές του πλανήτη

Σύνταξη ΙΝ

Γιάννης Στάνκογλου: Ένας αληθινός gentleman

Είναι µια χρυσή ψυχή σε ένα γοητευτικό πρόσωπο µε αδρά, αρρενωπά χαρακτηριστικά. Μπορεί στο «Ναυάγιο» να υποδύεται τον κακό, όµως είναι ένας βαθιά καλός άνθρωπος – νοιάζεται πολύ για όποιον έχει ανάγκη και εξανίσταται µε κάθε αδικία.

Σύνταξη ΙΝ

Baby Reindeer: Ξεκίνησαν τα προβλήματα – Στοχοποίηση αθώων, στοχοποίηση της stalker

Παρότι ο Ρίτσαρντ Γκαντ είχε δηλώσει εξ' αρχής πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να στοχοποιήσει την διώκτριά του, η ταυτοποίησή της κατέστη σύντομα δυνατή, την ώρα που όλοι ψάχνουν τον Darrien...

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007