Η ειρωνεία του Γ. Σαββίδη στην τοποθέτηση του Λυσσάνδρου
Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, σχολίασε διαδικτυακά τα λόγια του δικηγόρου Μηνά Λυσάνδρου στην εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ.
Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ για τα εκτεταμένα επεισόδια των οπαδών της στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο δικηγόρος της Ένωσης, Μηνάς Λυσάνδρου, ερωτηθείς για το αν η ρίψη βόμβας μολότοφ θεωρείται βιαιοπραγία, απάντησε αρνητικά σημειώνοντας ότι θεωρείται ρίψη.
Τοποθέτηση που έφερε την αντίδραση του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία του Πάουλο Κοέλιο, όπου συμπεριέλαβε την ατάκα του δικηγόρου της ΑΕΚ, με εμφανή ειρωνική διάθεση.
- Επεισόδιο του Γεωργούντζου με τον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το Καλαμάτα-Μαρκό (vid)
- Επικοινωνία Φάμελλου με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ – «Κοινές ανησυχίες για την κατάσταση»
- Η μυστική έπαυλη του Έπσταϊν στο Νέο Μεξικό: Το «βρώμικο» Zorro Ranch στο μικροσκόπιο
- Μέση Ανατολή: Το κατά Μάριο Πλωρίτη φρενοκομείο
- Νέα Αριστερά: Η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο κανενός – Καμία εμπλοκή στον πόλεμο Τραμπ και Νετανιάχου
- Σα να παίζουν απο την αρχή…



