Μάρκος Αλόνσο: «Ανανεώνω μέσα στον Οκτώβριο με την Τσέλσι»

Προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Ισπανό άσο οι «μπλε»

Την ανανέωση του συμβολαίου του με την Τσέλσι προανήγγειλε ο Ισπανός αμυντικός, Μάρκος Αλόνσο. Ο 27χρονος άσος αν και έχει συμβόλαιο με ισχύ στους «μπλε» έως το 2021, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου θα υπογράψει νέα συμφωνία με τους Λονδρέζους μέχρι το τέλος του μήνα.

«Είμαι ήρεμος και πολύ χαρούμενος στην Τσέλσι. Ξέρω ότι και ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος μαζί μου και έχω ακόμα δυο χρόνια συμβολαίου, όμως, μου έχουν προτείνει ν’ ανανεώσω. Μιλάμε και είναι σε προχωρημένο στάδιο το θέμα. Αν όλα πάνε καλά, θα έχω υπογράψει πριν από το τέλος του μήνα, τις επόμενες μέρες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός ακραίος αμυντικός.

Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο «Στάμφορτ Μπριντζ» ο Αλόνσο έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και πλέον θεωρείται επάξια ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Ανησυχεί πολύ» ο Γκουτέρες για το ενδεχόμενο ισραηλινής εισβολής στη Ράφα

Ο Αντόνιο Γκουτέρες ανησυχεί πολύ από τις ενδείξεις για μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Ράφα και ζητά «το κάτι παραπάνω» προκειμένου να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός.

Σύνταξη ΙΝ

Τουλάχιστον 5 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα

Θέατρο εντατικών ισραηλινών αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Ράφα, που μέχρι στιγμής έχουν δολοφονήσει τουλάχιστον 5 ανθρώπους και έχουν τραυματίσει αρκετούς άλλους.

Σύνταξη ΙΝ

Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη συμφωνία της Χαμάς στην πρόταση για κατάπαυση του πυρός

«Επί του παρόντος εξετάζουμε αυτή την απάντηση» της Χαμάς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας, χωρίς να πει σε τι ακριβώς συμφώνησε η ισλαμιστική οργάνωση.

Σύνταξη ΙΝ

Το Κατάρ στέλνει αντιπροσωπεία στο Κάιρο για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις

«Η αντιπροσωπεία του Κατάρ θα μεταβεί το πρωί (...) στην Αίγυπτο για να ξαναρχίσουν οι έμμεσες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δυο μέρη», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών του Εμιράτου.

Σύνταξη ΙΝ

Bασιλιάς Αμπντάλα στον Μπάιντεν: Η διεθνής κοινότητα πρέπει να αποτρέψει μια νέα σφαγή στη Γάζα

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας «προειδοποίησε πως η ισραηλινή επίθεση στη Ράφα, όπου έχουν εκτοπιστεί 1,4 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι λόγω του πολέμου, απειλεί να οδηγήσει σε μια νέα σφαγή».

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007