Σοκάρει το βίντεο της ένοπλης ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της Πανεπιστημίου
Οι κουκουλοφόροι δράστες εισέβαλαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
Σοκ προκαλεί το βίντεο με την εισβολή των ένοπλων ληστών σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Πανεπιστημίου 59, στο κέντρο της Αθήνας, αργά το απόγευμα της Παρασκευής.
Σε αυτό φαίνονται οι κουκουλοφόροι κακοποιοί να αρπάζουν κοσμήματα από τη βιτρίνα ενώ ένας από αυτούς χτυπά υπάλληλο η οποία κινείται εναντίον του, ουρλιάζοντας.
Η ένοπλη ληστεία έγινε λίγο μετά τις 19:30. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τρία άτομα με την απειλή όπλων εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και αφού πήραν κοσμήματα και ρολόγια διέφυγαν με μηχανές.
Από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκουν στους δράστες δυο μηχανές που πυρπόλησαν άγνωστοι στον λόφο του Στρέφη λίγη ώρα μετά τη ληστεία.
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup


