Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στον Κωνσταντινέα
Αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα
Αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα. Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας αναβλήθηκε διότι απουσίαζε, για λόγους υγείας, συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων.
Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση εναντίον του βουλευτή κατηγορούνται συνολικά δέκα άτομα, ενώ σήμερα η συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή για ψευδορκία μάρτυρα, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως πρόσθεσε, «ο εντολέας μου εμπλέκεται χωρίς να έχει καμία σχέση, γιατί δεν ήταν παρών στο συμβάν και μάλιστα ήταν στο εξωτερικό».
- «Οι εγκληματίες δολοφόνοι θα πρέπει να πληρώσουν σύντομα» προειδοποίησε ο Χαμενεΐ για τη δολοφονία Λαριτζανί
- Η Άρσεναλ «κυνηγάει» ένα θαύμα
- Αναδρομικά: Πώς θα δηλωθούν – Οι παγίδες που πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι
- Τζον Κένεντι Τζούνιορ-Μαντόνα: Ασεβές ειδύλλιο, νοσηρή φαντασίωση, οργισμένη Τζάκι
- Νέα καριέρα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι συνομιλίες στα social media μετά την δολοφονία του Κλεομένη στην Καλαμαριά







