
Ορισμός ξένων διαιτητών και στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός είναι υπολογίσιμος και αγωνιστικά και η ΚΕΔ αναμένεται να ορίσει ξένους διαιτητές και στα δικά του ντέρμπι
Το… βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού δεν αμφισβητήθηκε, όμως στην εκκίνηση της σεζόν η ομάδα δεν φαινόταν υπολογίσιμη αγωνιστικά λόγω των ειδικών συνθηκών. Εν τέλει το Τριφύλλι παρουσιάζει ανταγωνιστικότατο πρόσωπο (έξι στα έξι στους επίσημους αγώνες σε Super League και Κύπελλο υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη) και η ΚΕΔ σκοπεύει να ορίσει ξένους διαιτητές και στα δικά του ντέρμπι.
Βλέπει άλλωστε ότι το εγχείρημα με τους ξένους διαιτητές (που εφαρμόστηκε στον περσινό τελικό Κυπέλλου και στα φετινά ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) περιορίζει την καχυποψία.
Για τον Παναθηναϊκό η αρχή αναμένεται να γίνει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 28/10 (8η αγωνιστική), ενώ μετά ακολουθούν οι αγώνες με ΑΕΚ (3/11) και Ολυμπιακό (11/11).
- Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]
- Αμερικανός γιατρός που εργάζονταν στο Κονγκό βρέθηκε θετικός στον Έμπολα
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ

