Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Ινσούα
Ο αμυντικός των πράσινων αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και η συμμετοχή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Νέο πρόβλημα τραυματισμού «πονοκεφαλιάζει» τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργλο Δώνη ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Ινσούα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και η συμμετοχής του στο ματς με τους Αρκάδες είναι αμφίβολη.
Ο 27χρονος αριστερός μπαχ του «τριφυλλιού» ένιωσε στην προπόνηση ης Δευτέρας ενόχληση στη δεξιά γάμπα. Ο Ινσούα υποβλήθηκε άμεσα σε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε φλεγμονή στην περιτόνια του έσω γαστροκνήμιου με ήπιο μυϊκό οίδημα. Θα ακολουθήσει αγωγή με αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία για 3-4 ημέρες και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες αν μπορέσει οριακά να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο Δώνης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Ινσούα, διότι η γάμπα είναι ένα ευαίσθητο σημείο κι αν υποστεί θλάση, τότε θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα.
- ΗΠΑ και Ισραήλ: Το σχέδιο για επιχείρηση ειδικών δυνάμεων για την κατάσχεση του πυρηνικού αποθέματος του Ιράν
- Γιατί ο σκύλος σάς κοιτάζει όταν τρώτε; – Ποιος ο λόγος που γυρίζει το βλέμμα του μόλις τον δείτε
- Αλέκος Βοσνιάδης: Ο «άρχοντας» των ανόδων το έκανε και με την Καλαμάτα
- Σταύρος Παπασταύρου: «Έχουμε ενεργειακά αποθέματα για τουλάχιστον 90 ημέρες»
- Cuba Negotiating Deal as U.S. Forms Anti-Cartel Alliance
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και στην Stoiximan GBL – Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή



