Προεκλογικός Γαβρόγλου: Μόνιμοι διορισμοί 15.000 εκπαιδευτικών εντός τριετίας
Η αρχή, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας μετά τη συνάντηση που είχε με ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, θα γίνει το το 2019-2020 με προσλήψεις 4.500 εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής
Μόνιμες προσλήψεις 15.000 εκπαιδευτικών μέσα στην επόμενη τριετία ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, δίνοντας την πρώτη ‘προεκλογική’ νότα στο χώρο της εκπαίδευσης.
Υπενθυμίζεται ότι από το 2009 δεν είχαν γίνει μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση ενώ ο κ. Γαβρογλου δήλωσε ότι «με δεδομένο το συνταγματικό και το νομοθετικό πλαίσιο καθώς και τις αποφάσεις που έχει λάβει μέχρι σήμερα το Συμβούλιο της Επικρατείας, ζήτησα τις προτάσεις των δυο ομοσπονδιών ως προς το σύστημα μόνιμων διορισμών. Οι δυο Ομοσπονδίες δεν ήταν προετοιμασμένες σήμερα για κάτι τέτοιο. Ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν συγκεκριμένες προτάσεις να καταθέσουν. Αμέσως μετά θα θέσουμε σε διαβούλευση την τελική πρόταση της κυβέρνησης για το σύστημα διορισμών που θα νομοθετήσουμε».
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]


