Κλειστά τα σχολεία σε Μύκονο, Τήνο και Άνδρο λόγω της κακοκαιρίας
Ο δήμαρχος Μυκόνου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων στο νησί
Κλειστά τα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία σε Μύκονο, Τήνο και Άνδρο εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινόμενων και των θυελλωδών ανέμων που θα πνέουν στο Αιγαίο.
Ο δήμαρχος Μυκόνου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων στο νησί καθώς αναμένεται να επικρατήσουν άνεμοι 9 και βαθμιαία 10 μποφόρ.
Ανάλογη απόφαση έλαβε και ο δήμαρχος Άνδρου, έπειτα από σύσκεψη με τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο, Πολιτική Προστασία κλπ). Όπως αποφασίστηκε τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα και συγκεκριμένα των θυελλωδών ανέμων που προβλέπονται να επικρατήσουν στην περιοχή και ο δήμαρχος Τήνου ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας για μία ημέρα όλων των σχολικών μονάδων του νησιού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, προς αποφυγή ατυχημάτων.
Σαρώνει ο «Ξενοφών»
Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που συνθέτουν το σκηνικό της πρώτης φθινοπωρινής κακοκαιρίας, του «Ξενοφώντα».
Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο, Τετάρτη, με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τους θυελλώδεις ως πολύ θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο, οι οποίοι τοπικά μπορεί να φθάσουν και τα 10 Μποφόρ.
- Τυπική διαδικασία για τη Μάντσεστερ Σίτι (2-0), προκρίθηκε τους «16» του FA Cup
- «15 χρόνια συγκάλυψης»: ‘Ενοχη σιωπή του Παλατιού για Άντριου-Έπσταϊν καταγγέλλουν οι Times
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Γκάιντες και νταούλια ξεσήκωσαν το Παγκράτι – «Είναι Απόκριες, παίζουμε μουσική, χορεύουμε και τραγουδάμε»
- Ιστορικό χαμηλό στην τιμή του ρεύματος
- LIVE: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός


