Την Τρίτη η κηδεία του Κυριάκου Γριβέα
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στη γενέτειρά του, στο Οίτυλο Λακωνίας
Την Τρίτη θα τελεστεί η κηδεία του Κυριάκου Γριβεά, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι του Σαββάτου στον παρακαμπτήριο δρόμο Σπάρτης-Γυθείου.
Ο Κυριάκος Γριβέας, γεννήθηκε το 1944 στο Οίτυλο Λακωνίας και αποφοίτησε από τη σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και είχε διατελέσει διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου του Τζαννή Τζαννετάκη και κατόπιν του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του: «Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Γουδή. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στη γενέτειρά του, στο Οίτυλο Λακωνίας στις 2 μ.μ.».
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί αντί στεφάνων, να δοθούν δωρεές: στο Άσυλο Ανιάτων Ι.Μ. Μάνης – Εθνική 332/001765-51, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Οιτύλου «Ο Τσαλαφατίνος» – Εθνική 332/784575-44, στο Σύνδεσμο Οιτυλιωτών – Εθνική 080/296022-27.
- Ρωσία: H Ουκρανία κατάφερε πλήγματα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ
- Βενεζουέλα: Η προσωρινή πρόεδρος Ροδρίγκες λέει πως θα επιδιώξει «συμφωνίες με την αντιπολίτευση»
- Συρία: Η κυβέρνηση απελευθέρωσε 126 ανηλίκους από φυλακή όπου κρατούνταν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους
- Βρετανοί καταναλωτές: Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς στις αγορές τροφίμων
- ΗΠΑ: Οι καλύτερες και οι χειρότερες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες του 2025
- Έρχεται shrinkflation και στο πασχαλινό καλάθι
