Σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονη που έπαθε ανακοπή μέσα σε ασανσέρ
Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ
Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, η 20χρονη, η οποία υπέστη χθες ανακοπή καρδιάς μέσα σε ασανσέρ στον Σταυρό Ακρωτηρίου.
Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο βρέθηκε και ο ναυαγοσώστης της περιοχής ο οποίος τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες έως ότου φτάσουν οι διασώστες.Έγιναν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου η νεαρή κοπέλα να κρατηθεί στη ζωή.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται, ενώ τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την υγεία της.
- Στις φλόγες δύο ΙΧ στην Κηφισιά
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Λέιλα Σαχίντ: Πέθανε η Παλαιστίνια πρώην διπλωμάτης – «Εμβληματική πρέσβειρα»
- LIVE: Καραμπάγκ – Νιουκάστλ
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τη δίκη των Τεμπών: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Καταγγελίες απαγωγής με πρόσχημα το μόντελινγκ – Για πιθανά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κάνει λόγο ο ΟΗΕ


