Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άγιαξ το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής του ολλανδικού συλλόγου, Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς και χαρακτήρισε έμπειρη ομάδα την Ένωση.
«Είμαστε πάντα σίγουροι για τους αγώνες, είμαστε πεπεισμένοι αλλά δε μπορούμε να πούμε… κερδίσαμε για αύριο, καθώς παίζουμε εναντίον μιας καλής ομάδας. Παίζουμε στο Champions League, όπου βρίσκονται μόνο καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι πολύ έμπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι, ξέρουν τους κανόνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τι είναι πάνω από όλα, το αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άγιαξ και πρόσθεσε.
Πρόκειται να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο μισό, όπου δεν θέλουμε να αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει. Οι οπαδοί μας περίμεναν πολύ καιρό το πρώτο εντός έδρας ματς. Θα δημιουργήσουν σίγουρα μια αληθινή ατμόσφαιρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης».
Αναφερόμενος ο Χαγκ στον τραυματισμό του Ντόλμκπεργκ, τόνισε. «Ο Ντόλμπεργκ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του γονάτου, αλλά δεν θα το αποκαλούσα τραυματισμό».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.