Ουίλιαμς: Δεν πρόκειται να ζητήσω συγνώμη
Τραβάει κι άλλο το «σκοινί» η κορυφαία τενίστρια
Αμετανόητη σχετικά με τη συμπεριφορά της στον τελικό του US Open εμφανίστηκε η Σερένα Ουίλιαμς μια εβδομάδα μετά το συμβάν
Η Αμερικανίδα τενίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο αυστραλιανό τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Sunday Project», όπου και μίλησε για τον αμφιλεγόμενο συμβάν.
«Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω… Αν είσαι γυναίκα, μπορείς να κάνεις μόνο το μισό από αυτό που κάνουν οι άνδρες …» δήλωσε η 36χρονη αναζωπυρώνοντας την κόντρα της με τον Πορτογάλο διαιτητή Κάρλος Ράμος.
Στη συνέχεια δήλωσε για ακόμη μια φορά πως δεν της έδωσε οδηγίες ο προπονητής της, το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή της διαμάχης, ενώ σημείωσε πως δεν πρόκειται να απολογηθεί για το συμβάν.
Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Ουίλιαμς παραδέχθηκε πως της έδινε οδηγίες (κάτι το οποίο απαγορεύεται), ενώ ο Ράμος δέχθηκε τα συγχαρητήρια για την ψυχραιμία που έδειξε στην προκλητική συμπεριφορά της Αμερικανίδας η οποία τον αποκάλεσε «κλέφτη» και απαίτησε να της ζητήσει συγνώμη.
- Ιωάννινα: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος


