Ουίλιαμς: Δεν πρόκειται να ζητήσω συγνώμη
Τραβάει κι άλλο το «σκοινί» η κορυφαία τενίστρια
Αμετανόητη σχετικά με τη συμπεριφορά της στον τελικό του US Open εμφανίστηκε η Σερένα Ουίλιαμς μια εβδομάδα μετά το συμβάν
Η Αμερικανίδα τενίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο αυστραλιανό τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Sunday Project», όπου και μίλησε για τον αμφιλεγόμενο συμβάν.
«Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω… Αν είσαι γυναίκα, μπορείς να κάνεις μόνο το μισό από αυτό που κάνουν οι άνδρες …» δήλωσε η 36χρονη αναζωπυρώνοντας την κόντρα της με τον Πορτογάλο διαιτητή Κάρλος Ράμος.
Στη συνέχεια δήλωσε για ακόμη μια φορά πως δεν της έδωσε οδηγίες ο προπονητής της, το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή της διαμάχης, ενώ σημείωσε πως δεν πρόκειται να απολογηθεί για το συμβάν.
Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Ουίλιαμς παραδέχθηκε πως της έδινε οδηγίες (κάτι το οποίο απαγορεύεται), ενώ ο Ράμος δέχθηκε τα συγχαρητήρια για την ψυχραιμία που έδειξε στην προκλητική συμπεριφορά της Αμερικανίδας η οποία τον αποκάλεσε «κλέφτη» και απαίτησε να της ζητήσει συγνώμη.
- Λαμία: Στα δικαστήρια η αγρότισσα που συνελήφθη για βίντεο στο Tik Tok – Τι ισχυρίζεται
- Ευρώπη: Το κέντρο δίνει τη θέση του στην ακροδεξιά
- Αγρότες: Έφτασαν τα τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο
- Αίγιο: Αναζητείται άνδρας που επιτέθηκε σε οδηγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
- Η ΑΕΚ κλείδωσε πρόκριση και εκτόξευσε τις πιθανότητές της για top-8 (pic)
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»

