
Χανιά: Αίσιο τέλος για δέκα τουρίστες που παρασύρθηκαν κάνοντας κανό
Πρόκειται για πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για δέκα τουρίστες που παρασύρθηκαν από τα κύματα, ενώ έκαναν κανό στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σούγιας και Παλαιόχωρας στα νότια των Χανίων.
Πρόκειται για πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες που διασώθηκαν και περισυλλέγησαν μετά από επιχείρηση που οργάνωσε το Λιμενικό Σώμα που κινητοποιήθηκε ύστερα από αναφορά που έκανε πολίτης στις 11:30 στον Λιμενικό Σταθμό Παλαιόχωρας. ‘Αμεσα στήθηκε η επιχείρηση με συμμετοχή σκάφους του λιμενικού ιδιωτικών σκαφών και ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας. Αρχικά εντοπίστηκαν οι οκτώ τουρίστες και αργότερα οι άλλοι δύο. Την ώρα της επιχείρησης στην περιοχή επικρατούσαν Νοτιανατολικοί άνεμοι 5-6 μποφόρ.
- Τι θα πει «είμαι άσχημος» σήμερα;
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι



