ΑΕΚ: Έτοιμος ο Γκάλο – Αγωνία για Μπακάκη
Θα παίξει στο φιλικό της Παρασκευής με τα Τρίκαλα ο Ροντρίγκο Γκάλο
Μετά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Ροντρίγκο Γκάλο επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στην ΑΕΚ. Αμφότεροι μάλιστα αναμένεται να αγωνιστούν στο φιλικό της Παρασκευής (19:30) στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα, εκεί όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τσεκάρει την κατάσταση όλων των διαθέσιμων «κιτρινόμαυρων».
Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει προκαλέσει αγωνία στους ανθρώπους της ΑΕΚ μετά την κάκωση που υπέστη το Σάββατο το βράδυ στην Τρίπολη. Ο Ελληνας μπακ που επέστρεψε τραυματίας από την Τρίπολη, άρχισε θεραπεία και αναμένεται η εκτίμηση του ιατρικού τιμ για την απουσία του. Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Λούκας Μπογέ συνέχισε τη θεραπεία του.
Πάντως, από τα Σπάτα έλειψε ο Μάρκο Λιβάγια που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κροατίας, ενώ την Τρίτη θα ενσωματωθούν και οι Ελληνες παίκτες της ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα.
Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 18:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
