
Φουσκωτά μανίκια
Σηκώστε τα μανίκια ή μάλλον φουσκώστε τα!
Πέρυσι το καλοκαίρι κυριάρχησαν τα crop tops και τα μπλουζάκια με έναν ώμο, αυτό το καλοκαίρι ζητάει λιγάκι περισσότερο «δράμα» στις εμφανίσεις σας. Ήδη οι οίκοι Jaquemus και Balenciaga έχουν αφιερώσει πολλές τους εμφανίσεις στο trend, που θέλει να δώσει όγκο στους ώμους σας.
Η τάση αυτή δεν είναι καινούργια! Με ένα touch της βικτωριανής εποχής, μια δόση την εποχή της Δυναστείας, αυτό το μανίκι είναι τόσο κολακευτικό και παιχνιδιάρικο – για να μην αναφέρουμε ότι κάνει το τέλειο ζεύγος για όλα σας τζιν.
Απευθύνεται σε όλους τους σωματότυπους και τα στιλ. Από πρωινές εμφανίσεις με κοντά μπλουζάκια και ένα σορτς μέχρι αργά το βράδυ με ένα φόρεμα με έντονα μανίκια. Τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε;
Φορέστε το άφοβα και θα μοιάζετε με ρομαντικά κορίτσια σε prom dance αμερικανικού σχολείου ή μια δυναμική diva της δεκαετίας του 80! Για καλοκαίρι προτιμήστε ένα λευκό τοπ, συνδυάστε το με μια φαρδιά ψηλόμεση παντελόνα και «φουσκώστε» από στιλ! Η Ντρου Μπάριμορ δίνει σταθερή ψήφο εμπιστοσύνης, πάντως.
- Μικτά πρόσημα στη Wall Street σε αναμονή της λήξης του τελεσιγράφου Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος απειλεί να «εξαφανίσει» τα μισά εταιρικά κέρδη
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Γερμανία: Σύγχυση με την ειδική άδεια από τον στρατό για ταξίδια – Παρέμβαση για να καμφθούν οι αντιδράσεις
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]





