
Στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια ο Γιάννης Αθηναίου
Τον ανακοίνωσε ο «δικέφαλος» του Βορρά
Tη συμφωνία με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αθηναίου για τα δύο επόμενα χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο 30χρονος γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2006 με την ομάδα του Ηλυσιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, ΚΑΟΔ (ως συμπαίκτης μάλιστα με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον Θοδωρή Ζάρα), Άρη, Αρμάνι Μιλάνο, Εσκίσεχιρ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη και σε 24 αγώνες πρωταθλήματος είχε: 8,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2,7 ασσίστ, με 80% στις βολές, 43,5% στα δίποντα και 29,1% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
Ο Γιάννης Αθηναίου έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2016 με τον Ολυμπιακό και είναι εν ενέργεια διεθνής με την Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών.
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)


