
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μεριά
Τελειοποιείται η μετακίνηση του στους Πειραιώτες
Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/7) ο Τυνήσιος αμυντικός, Γιασίν Μεριά.
Ο 25χρονος έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται πως περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα ο Τυνήσιος αμυντικός είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους», αλλά η Σφαξιέν αθέτησε τη συμφωνία της αξιώνοντας περισσότερα χρήματα από όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.
Ωστόσο η θέληση του Μεριά να αγωνιστεί «σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης» όπως ο ίδιος δήλωσε ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά.
- Ουκρανία: «Ανεύθυνη» η προτροπή της Ρωσίας για απομάκρυνση των διπλωματών από το Κίεβο, λέει η Βρετανία
- Φθιώτιδα: Σορός ατόμου βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς
- Ιράν: Να υπογράψει «γρήγορα» συμφωνία, απαιτεί ο Τραμπ, ειδάλλως θα διατάξει «βίαια» αντίποινα
- «Πλήξαμε» το Ιράν αφού δέχτηκαν επίθεση 3 αντιτορπιλικά μας στα Στενά του Ορμούζ, λένε οι ΗΠΑ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ, αναμεσά τους παιδιά και πλήρωμα ασθενοφόρου
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης