Μους μπανάνας
Τα μπισκότα κανέλας ταιριάζουν απόλυτα με τη γεύση της μπανάνας!
Υλικά για 6 άτομα
4 μπανάνες, λιωμένες
100 γρ. μπισκότα κανέλας, τριμμένα
500 γρ. κουβερτούρα, σε μικρά κομμάτια
400 ml. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε σε ένα μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος.
2. Όταν λιώσει η κουβερτούρα, βγάλτε το μίγμα από τη φωτιά και ανακατέψτε καλά.
3. Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
4. Αφήστε το για 5′ στο ψυγείο ώστε να κρυώσει και να πήξει.
5. Προσθέστε στο μίγμα τις λιωμένες μπανάνες και ανακατέψτε.
6. Μοιράστε τη μισή μους και τα μπισκότα σε μπολ.
7. Τελειώστε με την υπόλοιπη μους, και αν θέλετε γαρνίρετε με κομμένες μπανάνες ή τσιπς σοκολάτας.
- Τα «It Girls» της Αναγέννησης στην Ιταλία: Πώς τρεις γυναίκες χρησιμοποίησαν τη μόδα για να αποκτήσουν δύναμη
- Ρίσκο ή trend: Είναι το «hot-take dating» η νέα τάση στο πρώτο ραντεβού;
- Μεγάλος Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 fm
- Ένας σύγχρονος Ντα Βίντσι – Η ζωή και το έργο της Άγκνες Ντένες μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη
- Airbnb: Ρεκόρ στις βραχυχρόνιες μισθώσεις παρά τα μέτρα
- Αλκοτέστ: Σώζουν αλλά δεν αρκεί – Οι περισσότερες παραβάσεις μετά τον νέο ΚΟΚ

