Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,75 εκατ. ευρώ
Σταθεροποιητικές τάσεις, με χαμηλό τζίρο, καταγράφουν οι τιμές των μετοχών, στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:10, διαμορφώνεται στις 756,83 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,19%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,75 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,27%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,16%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Motor Oil (+1,34% στα 18,160 ευρώ), της Πειραιώς (+0,96% στα 2,550 ευρώ) και της Εurobank (+0,83% στα 8,470 ευρώ).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Τιτάν (-1,22% στα 20,250 ευρώ), της ΑΔΜΗΕ (-10,4% στα 1,710 ευρώ) και του ΟΠΑΠ (-0,79% στα 9,470 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Πετρελαίου (+0,85%) και των Τροφίμων(+0,65%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών (-0,66%) και των Κατασκευών (-0,65%).
Ανοδικά κινούνται 29 μετοχές, 20 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Αλουμύλ+10,00% και Τζιρακιάν +6,15%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Νάκας -10,00%και ΓΕΚΕ-5,77%.
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει απόψε με δύο συγκλονιστικές υποθέσεις
- Εξάρχεια: Συνελήφθη συνεργός της οικιακής βοηθού που κατηγορείται για τη δολοφονία ηλικιωμένου
- Τι δουλειά έχει η Μαντόνα στα γυρίσματα της σειράς The Studio;
- Τα αναπάντεχα (καρκινικά) κοινά μεταξύ γάτας και ανθρώπου
- Έκτο φαβορί για να πάρει το Conference League η ΑΕΚ – Οι πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο
- Κικίλιας: «Γίνεται προσπάθεια να εξευρεθούν ευρωπαϊκά κεφάλαια για την ανάσχεση των τιμών της ενέργειας»






