Αεροσκάφος που επέβαινε η Λαγκάρντ έκανε κατεπείγουσα προσγείωση
Αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έκανε κατεπείγουσα προσγείωση στην Αργεντινή
Αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε πτήση της American Airlines και στο οποίο επέβαινε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Κριστίν Λαγκάρντ, έκανε κατεπείγουσα προσγείωση στην Αργεντινή, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Εσέισα του Μπουένος Άιρες την Κυριακή, μετέδωσαν ΜΜΕ.
Σύμφωνα τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων Clarín και La Nación, αλλά και τον αργεντίνικο τηλεοπτικό σταθμό TN, το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση προς τις ΗΠΑ, υπέστη μείωση της πίεσης αέρα στην καμπίνα των επιβατών ενώ βρισκόταν περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Αργεντινής κι επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες, όπου προσγειώθηκε.
Η Λαγκάρντ βρισκόταν στην Αργεντινή για τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών και των επικεφαλής των κεντρικών τραπεζών της Ομάδας των Είκοσι (G20), η οποία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.
Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός εξαιτίας του συμβάντος αυτού.
Εκπρόσωπος του ΔΝΤ δεν απάντησε αμέσως όταν του ζητήθηκε σχόλιο για το συμβάν από το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
- Συνταγή: Γιορτινό μωσαϊκό με pistachio butter
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ




