
Εντοπίστηκε η σορός άνδρας σε αρδευτικό αύλακα στο Αγρίνιο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 41χονο που αναζητείτο
Άνδρας βρέθηκε νεκρός την Τρίτη στις 7:15 το πρωί, σε αρδευτικό αύλακα στην περιοχή του Μαύρικας στη Λυσιμαχία Αγρινίου. Τη σορό εντόπισε διερχόμενος πολίτης και άμεσα στο σημείο έσπευσε αστυνομία και Πυροσβεστική.
Όπως αναφέρει το agrinionews.gr τα στοιχεία του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του επισήμως δεν έχουν ταυτοποιηθεί, υπάρχουν ωστόσο υποψίες ότι πρόκειται για τον 41χρονου αγνοόυμενο τα ρούχα του οποίου βρέθηκαν στην άκρη της Διώρυγας Δ7 σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι Αγρινίου.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας από την Πυροσβεστική Αγρινίου και την 6η ΕΜΑΚ μέσα και γύρω από τον αύλακα, σε μήκος τεσσάρων-πέντε χιλιομέτρων, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί οι έρευνες επρόκειτο να συνεχιστούν σε άλλα τμήματα της διώρυγας και μάλιστα και προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός.
Η έρευνα της Αστυνομίας βέβαια είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση ενώ αναμένεται να κληθούν οικείοι του αγνοούμενου για τυχόν αναγνώριση της σορού. Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα παραγγελθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.
- «Το Ιράν ή θα υπογράψει ή θα πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά» – Ο Τραμπ επανέρχεται με απειλές
- Πέντε ιρανικές και μία ταινία από την Παλαιστίνη στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ
- Υποκλοπές: Όταν η καχυποψία απέναντι στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου γίνεται βεβαιότητα
- Η UEFA αλλάζει ριζικά το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων
- «Καμπανάκι» ΟΗΕ για αγροδιατροφικό σοκ – Κίνδυνος από το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκες για επικίνδυνη οδήγηση – Με 209 χλμ/ώρα και ανάποδα υπό την επήρεια αλκοόλ


