Οι ΗΠΑ εξετάζουν την πιθανότητα επιβολής νέων κυρώσεων στη Ρωσία
«Η Ρωσία είναι μια απειλητική κυβέρνηση που δεν συμμερίζεται τα συμφέροντά μας, ούτε τις αξίες μας» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν
Πρόθυμος να εξετάσει την πιθανότητα επιβολής επιπρόσθετων κυρώσεων στη Ρωσία δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, επαναλαμβάνοντας ότι στηρίζει τα συμπεράσματα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ότι η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, μία ημέρα μετά τη σύνοδο κορυφής μεταξύ του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, και του ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ράιαν είπε ότι αν οι επιτροπές του Κογκρέσου θεωρούν ότι είναι απαραίτητες οι πρόσθετες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας ο ίδιος «θα χαρεί να εξετάσει» το αίτημα.
«Η Ρωσία είναι μια απειλητική κυβέρνηση που δεν συμμερίζεται τα συμφέροντά μας, ούτε τις αξίες μας» πρόσθεσε.
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Το στοιχείο που «ξεκλειδώνει» το μακάβριο μυστικό
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Ιράν: Οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερους πεζοναύτες – Η καταστροφή μεγαλώνει ενώ συμπληρώνονται 3 εβδομάδες πολέμου
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού






