Οι ΗΠΑ εξετάζουν την πιθανότητα επιβολής νέων κυρώσεων στη Ρωσία
«Η Ρωσία είναι μια απειλητική κυβέρνηση που δεν συμμερίζεται τα συμφέροντά μας, ούτε τις αξίες μας» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν
Πρόθυμος να εξετάσει την πιθανότητα επιβολής επιπρόσθετων κυρώσεων στη Ρωσία δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, επαναλαμβάνοντας ότι στηρίζει τα συμπεράσματα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ότι η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, μία ημέρα μετά τη σύνοδο κορυφής μεταξύ του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, και του ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ράιαν είπε ότι αν οι επιτροπές του Κογκρέσου θεωρούν ότι είναι απαραίτητες οι πρόσθετες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας ο ίδιος «θα χαρεί να εξετάσει» το αίτημα.
«Η Ρωσία είναι μια απειλητική κυβέρνηση που δεν συμμερίζεται τα συμφέροντά μας, ούτε τις αξίες μας» πρόσθεσε.
- Χάκετ για την αποθέωση στο ΣΕΦ: «Θα το δείχνω στα παιδιά μου»
- Τα μηνύματα Λαγκάρντ για τα επιτόκια και το ευρώ – Τι συζητήθηκε πίσω από κλειστές πόρτες της ΕΚΤ
- Νέες ταινίες: Από τις Κάννες με αγάπη
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 150 προσαγωγές από τα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ
- NBA: Τρίτη σερί νίκη για τους Μπακς (105-99) – Πήραν το ντέρμπι οι Σέλτικς (98-96, vids)
- Κρήτη: «Τον είδα ενεργό στα social media» – Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον αγνοούμενο γιατρό



