Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θριαμβευτής του Γουίμπλεντον
Ο σέρβος τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6) του Κέβιν Άντερσον
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Γουίμπλεντον καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6) του Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον.
Αυτό ήταν το 13ο Γκραν Σλαμ που κατακτά ο Τζόκοβιτς και 4ο στο Λονδίνο, ενώ είναι το πρώτο του μετά το Ρολάν Γκαρός του 2016.
Μετά την πολύ μεγάλη νίκη του στον ημιτελικό απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ, που ουσιαστικά ήταν ο… τελικός της διοργάνωσης, ο Τζόκοβιτς έκανε επίδειξη δύναμης στα πρώτα δύο σετ και δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο από τον κουρασμένο Αντερσον.
Ύστερα από μια μακρά περίοδο κάμψης και αμφισβήτησης, ο πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έπεισε με τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο ότι επέστρεψε στο κορυφαίο επίπεδο που μας είχε συνηθίσει για τόσα χρόνια και τον κατέταξε μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών.
Ο Σέρβος μετρά πια έξι τίτλους στη Μελβούρνη, τέσσερις στο Λονδίνο, δύο στη Νέα Υόρκη κι έναν στο Παρίσι.
- Πράσινο φως για το νέο γήπεδο της Ρόμα
- Bugonia: Γιατί η σκοτεινή αλληγορία του Γιώργου Λάνθιμου αξίζει Όσκαρ;
- Κικίλιας: Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί ταχύτερα για την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας
- «Τους περιμένουμε»: Έτοιμο το Ιράν για πιθανή χερσαία εισβολή των ΗΠΑ – «Δεν θα κλείσουμε τα Στενά του Ορμούζ»
- Φάμελλος για την απώλεια του Άλκη Ρήγου: Ήταν τιμή μας να σε αποκαλούμε σύντροφο
- Ο Άλκης Ρήγος και το βαθύ αποτύπωμά του στο πανεπιστήμιο και το κίνημα





