
Πογκμπά: Δεν είμαι ο Ροναλντίνιο, αλλά βρίσκομαι στον τελικό
«Δεν είμαι Ροναλντίνιο, ποτέ δεν θα είμαι, αλλά είμαι Πολ Πογκμπά από το Roissy-en-Brie και θα παίξω στον τελικό του Μουντιάλ», τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Πογκμπά θυμήθηκε την γενέθλια πόλη του αλλά και τον Ροναλντίνιο, αμέσως μετά τη πρόκριση της Γαλλίας (1-0 το Βέλγιο) στον τελικό του Μουντιάλ 2018.
«Δεν είμαι Ροναλντίνιο, ποτέ δεν θα είμαι, αλλά είμαι Πολ Πογκμπά από το Roissy-en-Brie (σ.σ: μια ταπεινή γαλλική περιοχή, όπου γεννήθηκε) και θα παίξω στον τελικό του Μουντιάλ», τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,, μιλώντας στη μικτή ζώνη .
«Είναι ιστορικό, ζούμε ένα όνειρο, αλλά λείπει ένα παιχνίδι ακόμα και το πιο σημαντικό δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αν χάσουμε, ξέρουμε ότι θα είναι ίδιο με το Euro 2016 και θα ζήσουμε ξανά την ίδια ιστορία».
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!



