Έπειτα από συνάντηση διάρκειας τριών ωρών ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους του Athens Alive, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε θετικός προς την υλοποίηση του πρότζεκτ
Θετικός εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας ως προς την υλοποίηση του Athens Alive. Σε μια συνάντηση που διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες, οι δύο πλευρές ανέλυσαν τα δεδομένα του πρότζεκτ, με την απόφαση του συντελεστή δόμησης ωστόσο να παραμένει αμφίβολη.
Η διάθεση που υπάρχει από την κυβέρνηση ως προς την υλοποίηση του έργου είναι πολύ θετική, αφού μία τέτοια επένδυση θα φέρει πολλά θετικά σε όλη την πόλη της Αθήνας.
Λόγω της πολυπλοκότητας του πρότζεκτ θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών στο μέλλον, προκειμένου να τεθεί ένα ακριβέστερο χρονικό περιθώριο για την υλοποίηση του έργου.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και θα λείψει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι έξι αγώνες που χάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη
Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στην κατάμεστη Πούσκας Αρένα με τα «βλέμματα» να είναι στραμμένα στον αστέρα της Λίβερπουλ Ντομινίκ Σομποσλάι που αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του.
Η ελληνική άμυνα δεν απομάκρυνε σε ένα κόρνερ των Γερμανών κι έτσι ο Ελ Μάλα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 για τη Γερμανία μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ελ Μάλα.