Χοιρινό κότσι με κύμινο και μπίρα
Για φαγητό με φίλους
Υλικά (για 4 μερίδες)
½ φλ. ελαιόλαδο
1 χοιρινό κότσι, περίπου 2 κιλά με το κόκαλο
3 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, σε ροδέλες
1½ κ.σ. πάπρικα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 μπουκάλια μπίρας Lager
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με πάπρικα και κύμινο. Το τοποθετούμε σε ένα ταψί και το λαδώνουμε καλά. Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια, τα μοιράζουμε στο ταψί και περιχύνουμε με την μπίρα. Τα υγρά του ταψιού πρέπει να φτάνουν περίπου το 1 δάχτυλο.
Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 2½ ώρες. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15-20 λεπτά, ώστε να ροδίσει και να κάνει ωραία κρούστα. Σερβίρουμε με ψητές ή τηγανητές πατάτες.
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας


