«Ο Τζορτζ ενημέρωσε τους Θάντερ ότι δεν θα κάνει opt-in στο συμβόλαιό του»
Δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Οκλαχόμα ο σταρ των Θάντερ, καθώς φαίνεται να απέρριψε την επιλογή ανανέωσης του
Έτοιμος να αποχωρήσει από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εμφανίζεται ο Πολ Τζορτζ. Σύμφωνα με τον έγκυρο Άντριαν Βονιαρόφσκι o 28χρονος φόργουορντ ενημέρωσε πως δεν θα χρησιμοποιήσει την επιλογή ανανέωσής του για μια ακόμη σεζόν και θα από την πρώτη Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent.
Κύριος λόγος αυτής της επιλογής φέρεται να είναι η αποτυχία των Θάντερ να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στα φετινά πλέι οφ, καθώς αποκλείστηκαν μόλις στον πρώτο γύρο.
Πλέον οι «σειρήνες» από Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς και Φιλαδέλφια Σέβεντι Σίξερς φαίνεται να ηχούν για τα καλά στα αυτιά του All-Star, με τους πρώτους να εμφανίζονται επικρατέστεροι για την απόκτησή του.
- Βολιβία: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε σφοδρή πρόσκρουση οχήματος σε δέντρο – Οδηγούσε έφηβος «13 ως 14 ετών»
- Λίβανος: Ξανά στο στόχαστρο των ισραηλινών αρμάτων μάχης οι δυνάμεις του ΟΗΕ
- ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μηνύει τον Πιτ Χέγκσεθ που τον κατηγορεί για «στάση»
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
