«Ο Τζορτζ ενημέρωσε τους Θάντερ ότι δεν θα κάνει opt-in στο συμβόλαιό του»
Δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Οκλαχόμα ο σταρ των Θάντερ, καθώς φαίνεται να απέρριψε την επιλογή ανανέωσης του
Έτοιμος να αποχωρήσει από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εμφανίζεται ο Πολ Τζορτζ. Σύμφωνα με τον έγκυρο Άντριαν Βονιαρόφσκι o 28χρονος φόργουορντ ενημέρωσε πως δεν θα χρησιμοποιήσει την επιλογή ανανέωσής του για μια ακόμη σεζόν και θα από την πρώτη Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent.
Κύριος λόγος αυτής της επιλογής φέρεται να είναι η αποτυχία των Θάντερ να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στα φετινά πλέι οφ, καθώς αποκλείστηκαν μόλις στον πρώτο γύρο.
Πλέον οι «σειρήνες» από Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς και Φιλαδέλφια Σέβεντι Σίξερς φαίνεται να ηχούν για τα καλά στα αυτιά του All-Star, με τους πρώτους να εμφανίζονται επικρατέστεροι για την απόκτησή του.
- Ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ με ιταλικό… άρωμα (vid)
- Χαρίτσης: Ο Αριστείδης Μανωλάκος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος της Αριστεράς, θα μας λείψει
- Λάδι στη φωτιά της κλιματικής αλλαγής – Ο Τραμπ ανακάλεσε το πόρισμα-ορόσημο για τις εκπομπές άνθρακα
- Νέες λειτουργίες από την ΑΑΔΕ για την υποβολή δηλώσεων φόρου πλοίων β’ κατηγορίας
- Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε κι άλλα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Ιράν: Ο Τραμπ στέλνει στον Κόλπο το αεροπλανοφόρο από την Καραϊβική – Τι λένε τα αμερικανικά ΜΜΕ


